bunnycdn.com not loading from telus but works everywhere else

Reply
localhost
Connector

 

 

nslookup bunnycdn.com
Server:  UnKnown
Address:  192.168.42.1

Non-authoritative answer:
Name:    bunnycdn.com
Address:  66.11.126.218

 

ping 66.11.126.218

Pinging 66.11.126.218 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.

Ping statistics for 66.11.126.218:
    Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
tracert 66.11.126.218

Tracing route to 66-11-126-218.rubica.com [66.11.126.218]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms     2 ms  192.168.42.1
  2     9 ms     3 ms    11 ms  10.27.152.1
  3    18 ms     6 ms     5 ms  154.11.12.201
  4     *        *        *     Request timed out.
  5     *        *        *     Request timed out.
  6     *        *        *     Request timed out.
  7     *        *        *     Request timed out.

 

Screenshot_2019-06-06_at_10.53.42.png

 

unknown.png


Accepted Solutions
Most Helpful
localhost
Connector

fixed now thanks.

View solution in original post


All Replies
Most Helpful
localhost
Connector

fixed now thanks.

View solution in original post

Nighthawk
Community Power User
Community Power User

I can access the website just fine from my Telus connection.

 

|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                           192.168.1.254 -    0 |   11 |   11 |    0 |    0 |    1 |    0 |
|                            10.145.148.1 -    0 |   11 |   11 |    4 |    4 |    5 |    4 |
|                           154.11.12.203 -    0 |   11 |   11 |   21 |   21 |   22 |   21 |
|                             wowrack.com -    0 |   11 |   11 |   50 |   50 |   54 |   54 |
|           ae4-0.br2.igw.sea.wowrack.net -    0 |   11 |   11 |   56 |   56 |   58 |   56 |
|              br1-igw-wow-p3.wowrack.net -    0 |   11 |   11 |   62 |   62 |   63 |   62 |
|          po3-core0-igw1-sea.wowrack.net -    0 |   11 |   11 |   56 |   56 |   58 |   56 |
|            po3-br0-igw1-sea.wowrack.net -    0 |   11 |   11 |   56 |   67 |  180 |   56 |
|         br0-10g.edge02.sea.as395970.net -    0 |   11 |   11 |   56 |   56 |   57 |   57 |
|                66-11-126-218.rubica.com -    0 |   11 |   11 |   50 |   50 |   51 |   50 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
   WinMTR v0.92 GPL V2

bunny.JPG

 

Which DNS are you using on your PC / network?

Have you cleared your DNS cache?

 


If you find a post useful, please give the author a "Like" or mark as an accepted solution if it solves your trouble. 🙂
localhost
Connector

yes did all that. I let the cdn provider know about the network issue and they fixed it within minutes.

 

Thanks for confirming it.

localhost
Connector

also 10 hops just to get to a server in seattle is a bit excessive. I can get to france in less hops.

Nighthawk
Community Power User
Community Power User

The test I did from my home connection hit Seattle on the 5th hop (ae4-0.br2.igw.sea.wowrack.net) then it bounced around in WowRack's network a few more times before reaching the server. Telus has no control over that part of it.


If you find a post useful, please give the author a "Like" or mark as an accepted solution if it solves your trouble. 🙂
localhost
Connector

check again, it should be down to 6 hops now.

SportsGuy
Connector

Does anyone else find it funny that the problem with accessing bunnycdn.com is an issue with the number of hops?