Optik Smart Remote App - Guide filter 'sports' doesn't display live sports.

Reply

This thread's discussion is locked. If it doesn't give you the information you need, head to its forum board for active discussions or to start a new discussion.

Highlighted
Connector
Why does live sports programming not show up in the sports filter of the iOS Optik Smart Remote guide?
Example: http://imgur.com/juG36Cb

Accepted Solutions
Highlighted
Most Helpful
TELUS Employee
TELUS Employee

Hey @ANovember

 

Good call-out. I also saw your submission in Ideas and we're going to look into it.

View solution in original post


All Replies
Highlighted
Community Power User
Community Power User

Seems to work for me:

 

sports.jpg


If you find a post useful, please give the author a "Like" or mark as an accepted solution if it solves your trouble. πŸ™‚
Highlighted
Connector
I am referencing live sports. Does your app identify the live Seahawk game later today? That is why I included a link to an example image.
Highlighted
Connector
Live sports example #2.

Full guide with two live events: http://imgur.com/nIhSPYM
'Sports' filter omitting the two live events: http://imgur.com/4obzeSO

EDIT: looks like it omitted three - WTA tennis as well.
Highlighted
Community Power User
Community Power User

You're right. I tried all of the other categories and the live sports isn't showing. It's like they're not tagged as sports. They show in the guide under 'All' so the games are in there, just not under the sports category..

 

@dru @A_Kron , know anyone that can look into this? πŸ™‚


If you find a post useful, please give the author a "Like" or mark as an accepted solution if it solves your trouble. πŸ™‚
Highlighted
Neighbour

Hello, guys. After reading the whole post, we can get solutions to deal with the trouble quickly and safely. Thanks for your nice sharing. 

Highlighted
Most Helpful
TELUS Employee
TELUS Employee

Hey @ANovember

 

Good call-out. I also saw your submission in Ideas and we're going to look into it.

View solution in original post

Highlighted
Connector
Just checking in to say it HAS been fixed. I don’t know when, but it’s working.

THANK YOU!